Välkommen till Västervik och Barlastudden Sea Port ställplatser!

Vi har 19 ställplaser i centrala Västervik. Ni hittar oss på Barlastgatan 11 vid Barlastudden Sea Port. Samtliga platser är drop-in och går ej att förboka.

 

Våra öppettider 2023

Vi har nu öppnat för säsongen och håller öppet ända fram till slutet av  av september. När ni kommer in på området så har vi lagt ut vita markeringar på marken och tanken är att ni ska parkera er husbil över dessa markeringar. Instruktioner finns även på informationstavlor när ni kommer till oss.

Varmt välkomna!

Priser 2023

Pris per dygn 220 kr. Samtliga platser har el. Utcheckning sker kl 12.00 varje dag.
I år sker betalning med kontanter eller Swish.

Swisha till nr: 1232200806 och ange ert registreringsnummer som meddelande senast 30min efter ankomst. Det kommer dagligen personal för att hjälpa till och se till att alla gör rätt för sig.

Service för våra gäster på Barlastudden Sea Port

  • El
  • Vatten
  • Miljöstation med sortering av pant, brännbart, grillkol/metall, färgat och ofärgat glas.
  • Toalett
  • Dusch
  • Möjlighet att bada från bryggan vid badstegen.
  • Diskmöjlighet med varmvatten utomhus
  • Latrintömning för kassettoa

I år så har vi….

Ordnat så vi har tillgång till 4 duschar och 6 toaletter från och med mitten på juni. 

Det finns möjlighet att promenera ner till vår lilla hamn för att titta lite eller varför inte ta med sig en fikakorg och mysa nere vid vattnet? Kanske ta ett dopp längst ute på bryggan vid vår badstege.

Om ni sedan vill ta ett glas vin och något gott att äta, så ligger resturang Bryggan precis bakom hörnet nere vid vattnet med Västerviks finaste kvällsvy med magiska solnedgångar.

Eftersom vi vill bli en superbra ställplats så tar vi gärna emot tips från er vad som uppskattas och vad som kan tänkas göras bättre. Ni får även tala om vad vi har gjort bra så blir vi lite glada. Maila oss på info@barlastudden.se

Hitta hit

Barlastudden 11, Västervik, tel 073-037 36 50, info@barlastudden.se

 

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 week ago
Barlastudden

Nu är ställplatsen redo för säsongen och alla blivande gäster. Varmt välkomna till Barlastudden Ställplats ☀️❤️ ... Se merSe mindre

Nu är ställplatsen redo för säsongen och alla blivande gäster. Varmt välkomna till Barlastudden Ställplats ☀️❤️Image attachment

Comment on Facebook

Krister Johansson, premiär redan avklarad 😃

1 month ago
Barlastudden

Då önskar vi er en härlig fredag och fin helg… perfekt med en fylld kaj efter dagens sjösättningar så här på fredags eftermiddagen 👍☀️☀️☀️☀️ ... Se merSe mindre

Comment on Facebook

Aw om en timma /smedn💯

1 month ago
Barlastudden

Hejsan. Vi har fått några avhopp på bryggplatser i år. Sent om sido🤷‍♂️. det finns från 2 till 4 merers bredder mellan Y-bommar. dela gärna och fråga era vänner, om inte annat kanske boka en plats redan nu inför nästa år. Tillgång till vatten, el, sopor och området är inhängnat. Pris per meter är 1,473kr.
Med vänlig hälsning, Magnus Thörnwall
... Se merSe mindre

Hejsan. Vi har fått några avhopp på bryggplatser i år. Sent om sido🤷‍♂️. det finns från 2 till 4 merers bredder mellan Y-bommar. dela gärna och fråga era vänner, om inte annat kanske boka en plats redan nu inför nästa år. Tillgång till vatten, el, sopor och området är inhängnat.  Pris per meter är 1,473kr.
Med vänlig hälsning, Magnus Thörnwall
Ladda mer