Välkommen till Västervik och Barlastudden Sea Port ställplatser!

Vi har 19 ställplaser i centrala Västervik. Ni hittar oss på Barlastgatan 11 vid Barlastudden Sea Port. Samtliga platser är drop-in och går ej att förboka.

 

Våra öppettider 2024

Vi hoppas kunna öppna vår lilla fina ställplats i slutet på maj i år. När ni kommer in på området så har vi lagt ut reglar som markerar din plats. Ställ er i den rutan. Instruktioner finns även på informationstavlor när ni kommer till oss.

Varmt välkomna!

Priser 2024

Pris per dygn 300 kr. Samtliga platser har el. Utcheckning sker kl 12.00 varje dag.
I år sker betalning med kontanter eller Swish.

Swisha till nr: 1232200806 och ange ert registreringsnummer som meddelande senast 30 min efter ankomst. Det kommer dagligen personal för att hjälpa till och se till att alla gör rätt för sig.

Service för våra gäster på Barlastudden Sea Port

  • El
  • Vatten
  • Miljöstation med sortering av pant, brännbart, grillkol/metall, färgat och ofärgat glas.
  • Toalett
  • Dusch
  • Möjlighet att bada från bryggan vid badstegen. Då går ni bara ner bakom båthallen och ut på bryggan så finns badstegen där ut mot fjärden.
  • Diskmöjlighet med varmvatten utomhus
  • Latrintömning för kassettoa

I år så har vi….

Ordnat så vi har tillgång till 4 duschar och 6 toaletter från och med mitten på juni.

Det finns möjlighet att promenera ner till vår lilla hamn för att titta lite eller varför inte ta med sig en fikakorg och mysa nere vid vattnet? Kanske ta ett dopp längst ute på bryggan vid vår badstege.

Om ni sedan vill ta ett glas vin och något gott att äta, så ligger resturang Rosa Himmel precis bakom hörnet nere vid vattnet med Västerviks finaste kvällsvy med magiska solnedgångar.

Eftersom vi vill bli en superbra ställplats så tar vi gärna emot tips från er vad som uppskattas och vad som kan tänkas göras bättre. Ni får även tala om vad vi har gjort bra så blir vi lite

Hitta hit

Barlastudden 11, Västervik, tel 073-037 36 50, info@barlastudden.se

 

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 months ago
Barlastudden

Då har vi slagit upp portarna för vår ställplats för säsongen 2024. Vi smygstartar med att öppna 15 platser då en del båtar fortfarande ligger kvar. Varmt välkomna till Barlastuddens ställplats 2024☀️☀️☀️ ... Se merSe mindre

Då har vi slagit upp portarna för vår ställplats för säsongen 2024. Vi smygstartar med att öppna 15 platser då en del båtar fortfarande ligger kvar. Varmt välkomna till Barlastuddens ställplats 2024☀️☀️☀️Image attachment

1 CommentComment on Facebook

Enkel ställplats med alla faciliteter. Fräscha toaletter och dusch. Nära till hamn och centrum på gångavstånd. Trevlig personal!

3 months ago
Barlastudden

Idag har vi knutit ihop byggnationen med nya spolplattan som fått ny asfalt.. och bra blir det🙌🙌🙌 ... Se merSe mindre

Idag har vi knutit ihop byggnationen med nya spolplattan som fått ny asfalt.. och bra blir det🙌🙌🙌Image attachment

1 CommentComment on Facebook

Snyggt 🌟🙌🙌

3 months ago
Barlastudden

Då har vi en jätterolig nyhet att berätta ☀️☀️☀️☀️🙌🙌🙌🙌MST Marin Service & Teknik i Västervik AB förvärvar Barlastudden Seaport AB
MST Marin Service & Teknik förvärvar Barlastudden Seaport AB. Förvärvet av Barlastudden Seaport AB förstärker Marin Service & Tekniks position som en helhetsleverantör av marina lösningar och tjänster. Genom att kombinera resurser och kompetenser kommer företagen att kunna erbjuda fler och mer omfattande och skräddarsydda lösningar för kundernas behov.
Barlastudden Seaport AB säljs till MST Marin Service Teknik i Västervik AB som drivs av Nils Axmon – en driven företagare tar över och utvecklar verksamheten vidare.
Magnus Thörnwall, den tidigare ägaren av Barlastudden, kommer att vara närvarande som delägare under en längre övergångsperiod för att säkerställa en smidig övergång och kontinuitet för kunder och medarbetare. Han har fullt förtroende för den nya ägaren och är övertygad om att företaget kommer att blomstra under den nya ledningen som han kommer vara med och stötta fullt ut.

Nils Axmon, ny ägaren av Barlastudden, har en passion för marina tjänster och har redan identifierat flera spännande möjligheter att utveckla verksamheten. Genom att investera i modern utrustning och teknik kommer Marin Service Teknik att kunna erbjuda ännu mer omfattande och innovativa tjänster till sina kunder.

"Vi är otroligt entusiastiska över att ta över Barlastudden och fortsätta bygga på det solida verksamhet som Magnus har skapat", säger Nils. "Vi är fast beslutna att utveckla verksamheten och erbjuda våra kunder de bästa marina service- och tekniklösningarna i Västervik. Vi kommer att investera i våra medarbetare och utrustning för att säkerställa att vi kan möta och överträffa våra kunders förväntningar."

Marin Service Teknik kommer att fortsätta att erbjuda en bred portfölj av tjänster, inklusive båtreparation, underhåll, installation av marina system och mycket mer. Det finns också planer på att utforska nya möjligheter med att utveckla den ställplats som finns på området.
Detta som ett komplement till den marina verksamheten

Barlastudden Seaport och MST Marin Service & Teknik önskar alla kunder och leverantörer välkomna för ett fortsatt gott samarbete.
... Se merSe mindre

9 CommentsComment on Facebook

Grattis till alla! Nils kommer greja sitt nya liv med bravur!

Grattis Nils och stort lycka till. Det här kommer att bli superbra 👍🙌

Grymt! Grattis till alla inblandade! Lycka till Nils 💪🍾🤩👏

Stort Grattis o lycka till👍😎

Grattis 🍾 🥂

Grattis 🥂

Grattis och lycka till🍾🥂

Lycka till👍

Grattis 👏👏va kul

View more comments

Ladda mer